Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 75 83 95 00   |   Mail: post@toennes-ulstrup.dk  |   Find os på Facebook  

✔ Træk din regning fra i skat     ✔ Fradrag på op til 12.000 kroner     ✔ Billig priser     ✔ 41 års erfaring     ✔ Medlem af garantiordning

Nye Vinduer i Vejle, Fredericia og omegn

Med udskiftning af vinduer hos Tønnes & Ulstrup A/S kan vi sikre dig vindue- og dørelementer fra de førende fabrikanter. Vi har et stort udvalg af vinduer og døre, der kan efterkomme dine ønsker og behov. Vores store erfaring med tømrer virksomhed siden 1977 giver dig et godt resultat, hvor service og kvalitet går hånd i hånd.

Vi skifter alle former for vinduer

Hos Tønnes & Ulstrup A/S leverer og monterer vi vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter, og altid med et stort udvalg af nye døre. Derfor er du altid sikret de bedste materialer, når vi skal skifte dine vinduer og døre.

Vi kan skifte vinduer og døre i parcelhuse, sommerhuse, boligbyggeri, rækkehuse og erhvervsbygninger. Såvel som nybyggeri, tilbygninger og renovering af ældre byggeri, kan vi være behjælpelige med. Indsætningen og opstilling af kviste er ligeledes en opgave, vi kan håndtere. 

Vi står klar til at rådgive dig

Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer i Vejle og Fredericia området. Ønsker du at høre nærmere omkring vores mulighed for at skifte eller renovere dine vinduer og døre eller en af vores mange andre services som f.eks. tagarbejde og gulvbelægning, skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 83 95 00.

Få et tilbud

Du kan altid få et uforpligtende tilbud fra os af. 

Ring på 75 83 95 00 eller send en besked her

​"God vejledning, 100% overholdt aftale, Flot finish!" - Marianne Muxoll

★★★★★ 

4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på​ Facebook

HVEM ER VI?

Tønnes & Ulstrup A/S

CVR: 82634916

KONTAKT OS

ADRESSE

Ulvevænget 3
7100 Vejle