GTM
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Trægulve udføres af erfarent firma i Vejle

Måske har du bygget nyt, fået en tilbygning eller renoveret dit hus eller noget helt tredje. Hos Tønnes & Ulstrup A/S kan vi hjælpe med renovering af dit nuværende gulv eller gulvlægning af et nyt gulv. 

Vi har stor erfaring med trægulve, som vi hovedsageligt arbejder med. Vi ved, at et smukt trægulv giver huset sjæl. Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed.

Vi laver gulve for private og erhverv

Vi har både lagt gulve for privat- og erhvervskunder, og derfor vil vi helt sikker kunne hjælpe dig. Kvalitet er vigtig for os, og vi sætter en stor ære i at levere et tilfredsstillende resultat for vores kunder.

Når vi renoverer eller lægger et nyt gulv, sørger vi altid for at instruere dig i korrekt gulvpleje, så du ved, hvordan du sikrer en god holdbarhed og en lang levetid på dine gulve.

Vi står klar til at give dig nyt gulv under fødderne

Tønnes & Ulstrup A/S ligger i området omkring Vejle, Fredericia og Jelling, og vi står altid klar til at hjælpe dig på vej med den bedste løsning efter dine ønsker og behov inden for lægning af gulv. Vi ved, at hjemmet er et vigtigt sted for enhver familie, og derfor leverer vi et godt stykke arbejde inden for gulvlægning, som du vil blive glad for i årene frem. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud eller en pris på gulvlægning på telefon 75 83 95 00 eller e-mail post@toennes-ulstrup.dk.

Få et tilbud

Du kan altid få et uforpligtende tilbud fra os af. 

Ring på 75 83 95 00 eller send en besked her

Kontakt os i dag

​Vi glæder os til at høre om dit projekt! Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

 
 
 

Vi svarer inden for 24 timer (Skriver du i hverdagen svarer vi inden for nærmeste hverdag)

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder

​"Topkarakter til dette firma"

I forbindelse med forsikringsskade, har vi haft besøg af både tømrere og malere fra Tønnes & Ulstrup. Kampen med forsikringsselskabet har været drøj, men samarbejdet med tømrere og malere har været helt fantastisk. Langt over hvad jeg havde turde forvente.  Jeg har hele vejen (hidtil 8 mdr i byggerod), følt mig mødt og anerkendt i den frustration, vi har stået i. De kan deres håndværk, er uden tvivl nogle der kan lide hvad de laver, de er flinke, fleksible og effektive.


Derudover sætter de en ære i at levere et stykke arbejde, og efterfølgende oprydning/rengøring, de selv ville være tilfredse med.
Jeg giver dette firma mine bedste anbefalinger.

Camilla ​

​"Nyt tag til tiden"

Vi fik tilbud fra Henrik og Co. og de lavede vores tag til tiden og prisen. 

Rigtig god kvalitet og prisen er helt fair.

Se selv resultat på Strandvejen 128, Vejle Ø.


Klar anbefaling herfra.

​Andreas Fabricius

​"Nye vinduer til topkarakterer"

Vi har benyttet Tønnes & Ulstrup Tømrerforretning i forbindelse med udskiftning af vinduer, og kan kun sende de varmeste anbefalinger.

Prisen var god og tilbuddet holdt, servicen var helt i top og vi har kun mødt flinke folk, klare aftaler og godt håndværk.

STOR TAK!

​Mette Bjerregaard Boisen

"Pålidelige og dygtige"

Pålidelige og dygtigt tømrer firma, der overholder deres aftaler. Vi har brugt dem iht. en forsikrings skade, hvor de skulle afmontere og genmontere vores køkken, samt en masse andre småting i forbindelse med dette. 5 stjerner herfra 👌

Jesper Abildtrup Lauritsen

"100% overholdt aftale"

Jeg fik udskiftet alle vinduer og døre.God vejledning, 100% overholdt aftale

Flot finish. 

Ryddede total op

Dygtige håndværker

​Vil til enhver tid bruge dem igen.

Marianne Muxoll

"Per Hansen"

Tak for et godt stykke arbejde det er lavet rigtig godt af en god tømmer som kan sit arbejde.

 Jeg vil helt sikkert bruge jer igen med venlig hilsen Per Hansen​​

Per Hansen

"Testimonial heading"

Tønnes & Ulstrup har lavet en tilbygning på 40 kvm til mit hus i Vinding. Super service og dygtige folk de har ansat. De overholder deres tidsplan og prisen var fair.

Henrik Stehr er dygtig og holder hvad han lover. Kan klart anbefale dem

Lars Neerup Pedersen

​​HVEM ER VI?​

Tønnes & Ulstrup A/S

CVR: 82634916

KONTAKT OS