Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Træk din regning fra i skat     ✔ Fradrag på op til 12.000 kroner     ✔ Billig priser     ✔ 41 års erfaring     ✔ Medlem af garantiordning

Udskiftning af vinduer og døre​

Med udskiftning af vinduer hos Tønnes & Ulstrup A/S kan vi sikre dig vindues- og dørelementer fra de førende fabrikanter. Vi har et stort udvalg af vinduer og døre, der kan efterkomme dine ønsker og behov. Vores store erfaring som tømrer siden 1977 giver dig et godt resultat, hvor service og kvalitet går hånd i hånd.

Vi tilbyder blandt andet udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv i områderne omkring Vejle, Fredericia og Jelling.

Vi skifter alle former for døre og vinduer

Hos Tønnes & Ulstrup A/S leverer og monterer vi vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter, og altid med et stort udvalg af nye vinduer og døre. Derfor er du altid sikret de bedste materialer, når vi skal skifte dine vinduer og døre.

Vi kan skifte vinduer og døre i:

  • Parcelhuse
  • Sommerhuse
  • Boligbyggeri
  • Rækkehuse
  • Erhvervsbygninger
  • Nybyggeri
  • Tilbygninger.

Derudover kan vi også tilbyde renovering af dine eksisterende døre eller vinduer, ligesom vi også kan hjælpe med indsætning og opsætning af kviste.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer afhænger i høj grad af, hvor mange vinduer der er tale om, hvor store de er, og hvilken type vinduer du ønsker. Skal det være energivinduer eller store glaspartier?

Ønsker du at høre nærmere omkring vores mulighed for at skifte eller renovere dine vinduer og døre, eller kunne du tænke dig en konkret pris på din opgave, hører vi meget gerne fra dig.

Ring på telefon 75 83 95 00 eller skriv til vores e-mail post@toennes-ulstrup.dk – så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Få et tilbud

Du kan altid få et uforpligtende tilbud fra os af. 

Ring på 75 83 95 00 eller send en besked her

​"God vejledning, 100% overholdt aftale, Flot finish!" - Marianne Muxoll

★★★★★ 

4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på​ Facebook

HVEM ER VI?

Tønnes & Ulstrup A/S

CVR: 82634916

KONTAKT OS