Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon: 75 83 95 00   |   Mail: post@toennes-ulstrup.dk  |   Find os på Facebook  

✔ Træk din regning fra i skat     ✔ Fradrag på op til 12.000 kroner     ✔ Billig priser     ✔ 41 års erfaring     ✔ Medlem af garantiordning

Tagrenovering til fornuftige priser

Hos Tønnes & Ulstrup A/S har vi stor erfaring med tagrenovering og udskiftning af tag. Hvis du vælger os som din tagdækker eller samarbejdspartner til en fuld tagrenovering, kan du være sikker på et skift af høj kvalitet. Vi sikrer os gennem hele processen, med god planlægning, din tilfredshed, så intet er overlad til tilfældighederne.

Tagdækker der kan skifte alt tag

Vi hjælper med at skifte alle typer af tage inden for tømrerfaget, så hvis du skal have skiftet dine teglsten eller dit tagpap, kan vi som tagdækker løse opgaven. Vi har udført tømrerarbejde siden 1977, og derigennem er du sikker på et tag skifte eller en tagrenovering med stor erfaring. Ligeledes er vi medlem af Byg Garanti, der er et sikkerhedsnet for dig, hvis der mod forventning skulle opstå fejl.

Som tagdækker har vi mange års erfaring med tagrenovering og udskiftning af tag på både parcelhuse, sommerhuse, rækkehuse, erhvervsbygninger og mange andre former for byggeri. Derfor er du altid sikker på, at du får en tagdækker med stor viden, når du vælger os.

Er dit tag slidt og har det brug for en renovering?

Bor du eller din virksomhed i Vejle, Fredericia eller Horsens-området, skal du være meget velkommen til at kontakte vores tømrer og tagdækker på telefon 75 83 95 00 for en snak om dit næste projekt hvad enten det handler om tagarbejde, gulvarbejde, nye vinduer eller en ny tilbygning.

Få et tilbud på tagrenovering

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på tagrenovering, og andet tagarbejde. 

Ring på 75 83 95 00 eller send en besked her

​"God vejledning, 100% overholdt aftale, Flot finish!" - Marianne Muxoll

★★★★★ 

4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på​ Facebook

HVEM ER VI?

Tønnes & Ulstrup A/S

CVR: 82634916

KONTAKT OS

ADRESSE

Ulvevænget 3
7100 Vejle