Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Træk din regning fra i skat     ✔ Fradrag på op til 12.000 kroner     ✔ Billig priser     ✔ 41 års erfaring     ✔ Medlem af garantiordning

Tagdækker udfører alt fra lægning af nyt tag til tagrenovering​

Skal du bruge en dygtig tagdækker? Hos Tønnes & Ulstrup A/S har vi stor erfaring med tagrenovering og udskiftning af tag i blandt andet Vejle, Fredericia, Jelling og omegn. Hvis du vælger os som din tagdækker eller samarbejdspartner til en fuld renovering af tag, kan du være sikker på at få dit arbejde udført i høj kvalitet.

Vi sikrer os gennem hele processen, med god planlægning, din tilfredshed, så intet er overladt til tilfældighederne.

Vores tagdækker kan skifte alle slags tage

Vi hjælper med at skifte alle typer af tage inden for tømrerfaget, så hvis du skal have skiftet dine teglsten eller dit tagpap, kan vores tagdækker løse opgaven. Vi har udført tagdækning og andet tømrerarbejde siden 1977, og derigennem er du sikker på at få foretaget en tagrenovering eller tagudskiftning med stor erfaring. Ligeledes er vi medlem af Byg Garanti, der er et sikkerhedsnet for dig, hvis der mod forventning skulle opstå fejl.

Som tagdækker har vi mange års erfaring med tagrenovering og udskiftning af tag på både parcelhuse, sommerhuse, rækkehuse, erhvervsbygninger og mange andre former for byggeri. Derfor er du altid sikker på, at du får en tagdækker med stor viden, når du vælger os.

Få et gratis tilbud på tagrenovering eller andet tagarbejde

Skal du have udført en tagrenovering eller en udskiftning af taget på din bolig eller virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 83 95 00 for en snak om dit projekt. Du kan også skrive til vores e-mail post@toennes-ulstrup.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et tilbud på tagrenovering

Du kan altid få et uforpligtende tilbud på tagrenovering, og andet tagarbejde. 

Ring på 75 83 95 00 eller send en besked her

​"God vejledning, 100% overholdt aftale, Flot finish!" - Marianne Muxoll

★★★★★ 

4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på​ Facebook

HVEM ER VI?

Tønnes & Ulstrup A/S

CVR: 82634916

KONTAKT OS