Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Træk din regning fra i skat     ✔ Fradrag på op til 12.000 kroner     ✔ Billig priser     ✔ 41 års erfaring     ✔ Medlem af garantiordning

Vi lægger gulve i Vejle, Fredericia og omegn

Måske har du bygget nyt, fået en tilbygning eller renoveret dit hus eller noget helt tredje. Hos Tønnes & Ulstrup A/S kan vi hjælpe med renovering eller nylægningen af dit gulv. Vi arbejder hovedsageligt med trægulve, og vi har stor erfaring dermed. Vi ved, at et smukt trægulv giver huset sjæl. Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed.

Vi laver gulve for private og erhverv

Vi har både lagt gulve for privat- og erhvervskunder, og derfor vil vi helt sikker kunne hjælpe dig. Kvalitet er vigtig for os, og vi sætter en stor ære i at levere et tilfredsstillende resultat for vores kunder.

Når vi renoverer eller lægger et nyt gulv, sørger vi altid for at instruere dig i korrekt gulvpleje, så du ved, hvordan du sikrer en god holdbarhed og en lang levetid på dine gulve.

Vi står klar til at give dig nyt gulv under fødderne

Tønnes & Ulstrup A/S ligger i området omkring Vejle og Fredericia, og vi står altid klar til at hjælpe dig på vej med den bedste løsning efter dine ønsker og behov inden for gulve. Vi ved, at hjemmet er et vigtig sted for enhver familie, og derfor leverer vi et godt stykke arbejde inden for gulve, som du vil blive glad for i årene frem. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 75 83 95 00.

Få et tilbud

Du kan altid få et uforpligtende tilbud fra os af. 

Ring på 75 83 95 00 eller send en besked her

​"God vejledning, 100% overholdt aftale, Flot finish!" - Marianne Muxoll

★★★★★ 

4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på​ Facebook

HVEM ER VI?

Tønnes & Ulstrup A/S

CVR: 82634916

KONTAKT OS

ADRESSE

Ulvevænget 3
7100 Vejle