GTM
Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tilbygning og renovering af hus – få det hus du drømmer om

Drømmer du om mere plads eller en anden rumfordeling i dit hus? Trænger din bolig til fornyelse? Eller er tiden kommet til, at du har brug for at udvide boligen? Hos Tønnes & Ulstrup A/S kan vi hjælpe dig med renovering af hus og tilbygning til dit hjem.

Vi står klar til at hjælpe med projektet, uanset om det er et nyt badeværelse, et nyt køkken eller en renovering af en udestue, der er drømmen. I årenes løb har vi hjulpet adskillige familier med både tilbygning, renovering og ombygning af hus i blandt andet Vejle, Fredericia, Jelling og omegn, og vi kommer også gerne forbi dit hus.

Ombygning og renovering af hus med mening

I forbindelse med en ombygning og renovering af hus er der mange ting at tage højde for. Sammen med dig og din familie finder vi netop den løsning, som giver mest mening for jer. Når familien bliver større, er der ofte behov for at udnytte den nuværende plads mere optimalt, hvilket gør en ombygning til den ideelle løsning.

​Du og din familie slipper derved for at skulle finde et nyt hus og flytte fra jeres hjem. Vi har lagt mange arbejdstimer i faget, hvilket kommer dig til gode, når du har brug for en hjælpende hånd til ombygningen. Samtidig har vi tætte relationer til vores samarbejdspartnere, som er med til at skabe den bedste løsning for dig.

Hvad koster renovering af hus?

At renovere hus er en opgave, hvor prisen varierer meget alt afhængigt af dine ønsker og størrelsen på renoveringen. Der er for eksempel stor forskel på, om vi skal renovere et enkelt værelse, eller om vi skal foretage en totalrenovering af hele boligen.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser på en tilbygning kan ligeledes variere meget alt afhængigt af dine ønsker og krav til tilbygningen. Prisen afhænger blandt andet af, om tilbygningen skal bygges i træ eller andre materialer, og hvor stor den skal være. Derudover afhænger den endelige kvadratmeterpris også af, hvad tilbygningen skal bruges til – om der for eksempel skal bygges et badeværelse med nye vandinstallationer eller lignende.

Går du med byggetanker? Så kontakt os

Uanset om du har brug for professionel hjælp til at bygge skur, carport eller en tilbygning til dit hus eller sommerhus, står vi klar til at løse opgaven. Går du med byggetanker, og overvejer du en renovering, ombygning eller tilbygning, og skal du bruge en dygtig og erfaren tømrer, så tag endelig kontakt til os.

Du kan ringe til os på telefon 75 83 95 00 eller skrive til vores e-mail post@toennes-ulstrup.dk. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud med en billig pris på din opgave.

Vi kan også hjælpe med gulve, tag og vinduer.

​​FÅ ET TILBUD

Du kan altid få et uforpligtende tilbud fra os af.

Ring på 75 83 95 00 eller send en besked her

Kontakt os i dag

​Vi glæder os til at høre om dit projekt! Udfyld felterne og vi vil dernæst vende tilbage til dig med det samme.

 
 
 

Vi svarer inden for 24 timer (Skriver du i hverdagen svarer vi inden for nærmeste hverdag)

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagarbejde

Mange års erfaring har gjort os til specialister inden for tagarbejde

Gulvarbejde

Skal du have slebet gulv eller udskiftet gulv?

Tag os med på råd.

Køkkener

Køkkener er et af vores specialer. Fra små istandsættelser til hele udskiftninger.

Hvad siger vores kunder

​"Topkarakter til dette firma"

I forbindelse med forsikringsskade, har vi haft besøg af både tømrere og malere fra Tønnes & Ulstrup. Kampen med forsikringsselskabet har været drøj, men samarbejdet med tømrere og malere har været helt fantastisk. Langt over hvad jeg havde turde forvente.  Jeg har hele vejen (hidtil 8 mdr i byggerod), følt mig mødt og anerkendt i den frustration, vi har stået i. De kan deres håndværk, er uden tvivl nogle der kan lide hvad de laver, de er flinke, fleksible og effektive.


Derudover sætter de en ære i at levere et stykke arbejde, og efterfølgende oprydning/rengøring, de selv ville være tilfredse med.
Jeg giver dette firma mine bedste anbefalinger.

Camilla ​

​"Nyt tag til tiden"

Vi fik tilbud fra Henrik og Co. og de lavede vores tag til tiden og prisen. 

Rigtig god kvalitet og prisen er helt fair.

Se selv resultat på Strandvejen 128, Vejle Ø.


Klar anbefaling herfra.

​Andreas Fabricius

​"Nye vinduer til topkarakterer"

Vi har benyttet Tønnes & Ulstrup Tømrerforretning i forbindelse med udskiftning af vinduer, og kan kun sende de varmeste anbefalinger.

Prisen var god og tilbuddet holdt, servicen var helt i top og vi har kun mødt flinke folk, klare aftaler og godt håndværk.

STOR TAK!

​Mette Bjerregaard Boisen

"Pålidelige og dygtige"

Pålidelige og dygtigt tømrer firma, der overholder deres aftaler. Vi har brugt dem iht. en forsikrings skade, hvor de skulle afmontere og genmontere vores køkken, samt en masse andre småting i forbindelse med dette. 5 stjerner herfra 👌

Jesper Abildtrup Lauritsen

"100% overholdt aftale"

Jeg fik udskiftet alle vinduer og døre.God vejledning, 100% overholdt aftale

Flot finish. 

Ryddede total op

Dygtige håndværker

​Vil til enhver tid bruge dem igen.

Marianne Muxoll

"Per Hansen"

Tak for et godt stykke arbejde det er lavet rigtig godt af en god tømmer som kan sit arbejde.

 Jeg vil helt sikkert bruge jer igen med venlig hilsen Per Hansen​​

Per Hansen

"Testimonial heading"

Tønnes & Ulstrup har lavet en tilbygning på 40 kvm til mit hus i Vinding. Super service og dygtige folk de har ansat. De overholder deres tidsplan og prisen var fair.

Henrik Stehr er dygtig og holder hvad han lover. Kan klart anbefale dem

Lars Neerup Pedersen

​​HVEM ER VI?​

Tønnes & Ulstrup A/S

CVR: 82634916​

KONTAKT OS