Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

✔ Træk din regning fra i skat     ✔ Fradrag på op til 12.000 kroner     ✔ Billig priser     ✔ 41 års erfaring     ✔ Medlem af garantiordning

Tilbygning og ombygning af huse

Drømmer du om en tilbygning? Hos Tønnes & Ulstrup A/S kan vi hjælpe dig med såvel tilbygning som ombygning af dit hjem. Trænger din bolig til fornyelse? Eller er tiden kommet, hvor du har brug for at udvide? Hvis dig og familien har behov for yderligere plads, er en tilbygning den rette løsning for jer. Vi står klar til at hjælpe jer med projektet, uanset om I skal bruge et nyt badeværelse, køkken eller renovere udestuen. I årenes løb har vi hjulpet adskillige familier med både tilbygninger og ombygninger af forskellig art. 


Ombygning med mening

I forbindelse med en ombygning er der mange ting at tage højde for. Sammen med dig og familien finder vi netop den løsning, som giver mest mening for jer. Når familien bliver større, er der ofte behov for at udnytte den nuværende plads mere optimalt, hvilket gør en ombygning til den ideelle løsning. 

I bliver på den måde fri for at skulle finde et nyt hus og flytte fra jeres hjem. Vi har lagt mange arbejdstimer i faget, som kommer dig til gode, når du har brug for en hjælpende hånd til ombygningen. Samtidig har vi tætte relationer til vores samarbejdspartnere, som er med til at skabe den bedste løsning for dig.


Går du med byggetanker?

Vi står altid klar til at tage en snak med dig, hvis du går og overvejer en til- eller ombygning i Vejle, Fredericia og omegn. Skal du bruge en dygtig og erfaren tømrer, som kan hjælpe dig på vej med projektet, så kontakt os i dag. Du kan ringe til os på tlf. 75 83 95 00 eller sende os en mail på post@toennes-ulstrup.dk. Vi har adresse i Vejle, men har gennem årene også hjulpet mange kunder i bl.a. Fredericia.

Vi kan også hjælpe med gulve, tag og vinduer

​FÅ ET TILBUD

Du kan altid få et uforpligtende tilbud fra os af.

Ring på 75 83 95 00 eller send en besked her

​"God vejledning, 100% overholdt aftale, Flot finish!" - Marianne Muxoll

★★★★★ 

4,9 ud af 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på​ Facebook

HVEM ER VI?

Tønnes & Ulstrup A/S

CVR: 82634916

KONTAKT OS

ADRESSE

Ulvevænget 3
7100 Vejle